Pravila privatnosti

Politika privatnosti

A. Uvod
1. Privatnost posjetitelja naše web stranice vrlo nam je važna i predani smo njezinom očuvanju. Ova politika objašnjava što radimo s vašim osobnim podacima.
2. Pristanak na našu upotrebu kolačića u skladu s uvjetima ove politike kada prvi put posjetite našu web stranicu dopušta nam upotrebu kolačića svaki put kada posjetite našu web stranicu.

B. Kredit
1. Ovaj dokument je kreiran korištenjem predloška SEQ Legala (seqlegal.com) i modificiran od strane vpnMentor (www.vpnmentor.com)

C. Kako prikupljamo vaše osobne podatke
Sljedeće vrste osobnih podataka mogu se prikupljati, pohranjivati i koristiti:
1. Informacije o vašem računalu uključujući vašu IP adresu, zemljopisni položaj, vrstu i verziju preglednika i operativni sustav
2. Informacije o vašim posjetima i korištenju ove web stranice, uključujući izvor preporuke, duljinu posjeta, prikaze stranica i navigacijske staze web stranice.

3. Podaci koje unosite kada se registrirate na našoj web stranici, kao što je vaša web stranica za e-poštu.
4. Podaci koje unosite kada kreirate profil na našoj web stranici. Na primjer, vaše ime, profilne slike, spol, rođendan, status veze, interesi i hobiji, pojedinosti o obrazovanju i pojedinosti o zaposlenju.
5. Podaci koje unosite kako biste postavili pretplatu na našu e-poštu i/ili biltene
6. Podaci koji se generiraju tijekom korištenja naše web stranice, uključujući kada, koliko često i pod kojim okolnostima ih koristite.
7. Podaci koji se odnose na sve što kupite, usluge koje koristite ili transakcije koje izvršite putem naše web stranice, što uključuje vaše ime, adresu, telefonski broj, adresu e-pošte i podatke o kreditnoj kartici.
8. Informacije koje objavite na našoj web stranici s namjerom objave na internetu.
9. Bilo koji drugi osobni podaci koje nam pošaljete.


D. Korištenje osobnih podataka
Osobni podaci dostavljeni putem naše web stranice koristit će se u svrhe navedene u ovoj politici ili na relevantnim stranicama web stranice. Vaše osobne podatke možemo koristiti za sljedeće:

1. Administracija naše web stranice i poslovanja
2. Personaliziranje naše web stranice za vas
3. Omogućivanje korištenja usluga dostupnih na našoj web stranici
4. Slanje robe kupljene putem naše web stranice
5. Pružanje usluga kupljenih putem naše web stranice
6. Slanje izvoda, faktura i podsjetnika za plaćanje te prikupljanje plaćanja od vas.
7. Slanje marketinških komunikacija
8. Slanje obavijesti e-poštom koje ste posebno zatražili.
9. Šaljemo vam naš newsletter e-poštom ako ste se za njega prijavili (možete se odjaviti u bilo kojem trenutku).
10. Slanje marketinških komunikacija u vezi s našim poslovanjem ili poslovima trećih strana za koje smatramo da bi vas mogle zanimati.
11. Pružanje trećim stranama statističkih podataka o našim korisnicima.
12. Rješavanje upita i pritužbi koje ste podnijeli ili se odnose na našu web stranicu
13. Održavanje sigurnosti naše web stranice i sprječavanje prijevara.
14. Provjera usklađenosti s odredbama i uvjetima koji reguliraju korištenje naše web stranice.
15. Ostale namjene.

Ako dostavite osobne podatke za objavu na našoj web stranici, mi ćemo objaviti i na drugi način koristiti te podatke u skladu s licencom koju nam dodijelite.
Vaše postavke privatnosti mogu se koristiti za ograničavanje objavljivanja vaših podataka na našoj web stranici i mogu se prilagoditi pomoću kontrola privatnosti na web stranici.
Nećemo, bez vašeg izričitog pristanka, dostaviti vaše osobne podatke bilo kojoj trećoj strani za njihov ili izravni marketing bilo koje treće strane.


E. Otkrivanje osobnih podataka
Vaše osobne podatke možemo otkriti bilo kojem od naših zaposlenika, službenika, osiguravatelja, profesionalnih savjetnika, agenata, dobavljača ili podizvođača ako je to razumno potrebno za svrhe navedene u ovoj politici.
Vaše osobne podatke možemo otkriti bilo kojem članu naše grupe tvrtki (to znači naše podružnice, naše konačno holding društvo i sve njegove podružnice) ako je to razumno potrebno za svrhe navedene u ovoj politici.
Vaše osobne podatke možemo otkriti:

1. u mjeri u kojoj to od nas zahtijeva zakon;
2. u vezi s bilo kojim tekućim ili budućim pravnim postupkom;
3. kako bismo uspostavili, ostvarili ili obranili svoja zakonska prava (uključujući davanje informacija drugima u svrhu sprječavanja prijevare i smanjenja kreditnog rizika);
4. kupcu (ili potencijalnom kupcu) bilo kojeg posla ili imovine koju (ili planiramo) prodati; i
5. bilo kojoj osobi za koju razumno vjerujemo da se može obratiti sudu ili drugom nadležnom tijelu za otkrivanje tih osobnih podataka kada bi, po našem razumnom mišljenju, takav sud ili tijelo razumno vjerojatno naredili otkrivanje tih osobnih podataka.
Osim kako je navedeno u ovoj politici, nećemo dati vaše osobne podatke trećim stranama.


F. Međunarodni prijenosi podataka
1. Podaci koje prikupljamo mogu se pohranjivati, obrađivati i prenositi između bilo koje zemlje u kojoj poslujemo kako bi nam se omogućilo korištenje podataka u skladu s ovom politikom.
2. Podaci koje prikupljamo mogu se prenijeti u sljedeće zemlje koje nemaju zakone o zaštiti podataka jednake onima koji su na snazi u Europskom gospodarskom prostoru: Sjedinjene Američke Države, Rusija, Japan, Kina i Indija.
3. Osobni podaci koje objavite na našoj web stranici ili pošaljete za objavljivanje na našoj web stranici mogu biti dostupni, putem interneta, diljem svijeta. Ne možemo spriječiti korištenje ili zlouporabu takvih informacija od strane drugih.
4. Izričito pristajete na prijenose osobnih podataka opisanih u ovom odjeljku F.

G. Zadržavanje osobnih podataka
1. Ovaj odjeljak G utvrđuje naša pravila i postupke zadržavanja podataka, koji su osmišljeni kako bi osigurali da se pridržavamo naših zakonskih obveza u vezi sa zadržavanjem i brisanjem osobnih podataka.
2. Osobni podaci koje obrađujemo za bilo koju svrhu ili svrhe neće se čuvati dulje nego što je potrebno za tu svrhu ili te svrhe.
3. Ne dovodeći u pitanje članak G-2, obično ćemo izbrisati osobne podatke koji spadaju u kategorije navedene u nastavku na datum/vrijeme navedeno u nastavku:
a. tip osobnih podataka bit će izbrisan {UNESITE DATUM/VRIJEME}; i
b. {UNESITE DODATNE DATUME/VRIJEME}.
4. Bez obzira na ostale odredbe ovog odjeljka G, zadržat ćemo dokumente (uključujući elektroničke dokumente) koji sadrže osobne podatke:
a. u mjeri u kojoj to od nas zahtijeva zakon;
b. ako vjerujemo da bi dokumenti mogli biti relevantni za bilo koji pravni postupak koji je u tijeku ili koji je u budućnosti; i
c. kako bismo uspostavili, ostvarili ili obranili svoja zakonska prava (uključujući pružanje informacija drugima u svrhu sprječavanja prijevare i smanjenja kreditnog rizika).


H. Sigurnost vaših osobnih podataka
1. Poduzet ćemo razumne tehničke i organizacijske mjere opreza kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili promjenu vaših osobnih podataka.

2. Sve osobne podatke koje nam dostavite pohranit ćemo na našim sigurnim (zaštićenim lozinkom i vatrozidom) poslužiteljima.
3. Sve elektroničke financijske transakcije unesene putem naše web stranice bit će zaštićene tehnologijom šifriranja.
4. Prihvaćate da je prijenos informacija putem interneta sam po sebi nesiguran i ne možemo jamčiti sigurnost podataka koji se šalju putem interneta.
5. Vi ste odgovorni za čuvanje povjerljivosti lozinke koju koristite za pristup našoj web stranici; nećemo vas pitati za lozinku (osim kada se prijavite na našu web stranicu).


I. Izmjene i dopune
S vremena na vrijeme ovu politiku možemo ažurirati objavljivanjem nove verzije na našoj web stranici. Trebali biste povremeno provjeravati ovu stranicu kako biste bili sigurni da razumijete sve promjene ove politike. Možemo vas obavijestiti o promjenama ove politike e-poštom ili putem sustava za slanje privatnih poruka na našoj web stranici.


J. Vaša prava
Možete nas uputiti da vam pružimo sve osobne podatke koje imamo o vama; pružanje takvih informacija podliježe sljedećem:
1. plaćanje naknade {ENTER FEE IF RELEVANT}; i
2. dostavu odgovarajućeg dokaza o vašem identitetu ({ADJUST TEXT TO REFLECT YOUR POLICY za ovu svrhu, obično ćemo prihvatiti fotokopiju vaše putovnice ovjerenu od strane javnog bilježnika plus originalnu kopiju računa za komunalije na kojoj je prikazana vaša trenutna adresa}).
Možemo uskratiti osobne podatke koje tražite u mjeri dopuštenoj zakonom.
U bilo kojem trenutku nas možete uputiti da ne obrađujemo vaše osobne podatke u marketinške svrhe.
U praksi, obično ćete ili unaprijed izričito pristati na našu upotrebu vaših osobnih podataka u marketinške svrhe ili ćemo vam pružiti priliku da odustanete od upotrebe vaših osobnih podataka u marketinške svrhe.

K. Web stranice trećih strana
Naša web stranica uključuje hiperveze na web stranice trećih strana i detalje o njima. Nemamo kontrolu nad politikama privatnosti i praksama trećih strana i nismo odgovorni za njih.


L. Ažuriranje informacija
Obavijestite nas ako je potrebno ispraviti ili ažurirati osobne podatke koje imamo o vama.


M. Kolačići

Naša web stranica koristi kolačiće. Kolačić je datoteka koja sadrži identifikator (niz slova i brojeva) koju web poslužitelj šalje web pregledniku i pohranjuje je u pregledniku. Identifikator se zatim šalje natrag na poslužitelj svaki put kada preglednik od poslužitelja zatraži stranicu. Kolačići mogu biti "trajni" kolačići ili "sesijski" kolačići: trajni kolačić pohranit će web-preglednik i ostat će valjan do postavljenog datuma isteka, osim ako ga korisnik ne izbriše prije datuma isteka; kolačić sesije, s druge strane, istječe na kraju korisničke sesije, kada se zatvori web preglednik. Kolačići obično ne sadrže nikakve podatke koji osobno identificiraju korisnika, ali osobni podaci koje pohranjujemo o vama mogu biti povezani s informacijama pohranjenim u kolačićima i dobivenim iz kolačića. {SELECT ACCURATE PHRASING Na našoj web stranici koristimo samo kolačiće sesije / samo trajne kolačiće / kolačiće sesije i trajne kolačiće.}
1. Nazivi kolačića koje koristimo na našoj web stranici i svrhe za koje se koriste navedeni su u nastavku:
a. koristimo Google Analytics i Adwords na našoj web stranici za prepoznavanje računala kada korisnik {INCLUDE ALL USES THAT COOKIES ARE USED FOR ON YOUR SITE posjeti web stranicu / prati korisnike dok se kreću web stranicom / omogući korištenje košarice za kupnju na web stranici / poboljšati upotrebljivost web stranice / analizirati korištenje web stranice / administrirati web stranicu / spriječiti prijevare i poboljšati sigurnost web stranice / personalizirati web stranicu za svakog korisnika / ciljati oglase koji bi mogli biti od posebnog interesa za određene korisnike / opisati svrhu(e) )};
2. Većina preglednika dopušta vam da odbijete prihvaćanje kolačića—na primjer:
a. u Internet Exploreru (verzija 10) možete blokirati kolačiće korištenjem postavki nadjačavanja rukovanja kolačićima dostupnim klikom na “Alati”, “Internetske mogućnosti”, “Privatnost” i zatim “Napredno”;
b. u Firefoxu (verzija 24) možete blokirati sve kolačiće klikom na “Alati”, “Opcije”, “Privatnost”, odabirom “Koristi prilagođene postavke za povijest” s padajućeg izbornika i poništavanjem oznake “Prihvati kolačiće sa stranica”; i
c. u pregledniku Chrome (verzija 29) možete blokirati sve kolačiće tako da pristupite izborniku "Prilagodi i kontroliraj" i kliknete "Postavke", "Prikaži napredne postavke" i "Postavke sadržaja", a zatim odaberete "Blokiraj web-mjesta da postavljaju bilo kakve podatke ” pod naslovom „Kolačići”.
Blokiranje svih kolačića negativno će utjecati na upotrebljivost mnogih web stranica. Ako blokirate kolačiće, nećete moći koristiti sve značajke na našoj web stranici.
3. Možete izbrisati kolačiće koji su već pohranjeni na vašem računalu—na primjer:
a. u Internet Exploreru (verzija 10), morate ručno izbrisati datoteke kolačića (upute za to možete pronaći na http://support.microsoft.com/kb/278835);
b. u Firefoxu (verzija 24), možete izbrisati kolačiće klikom na "Alati", "Opcije" i "Privatnost", zatim odabirom "Koristi prilagođene postavke za povijest", klikom na "Prikaži kolačiće", a zatim klikom na "Ukloni sve kolačiće" ; i
c. u pregledniku Chrome (verzija 29) možete izbrisati sve kolačiće tako da pristupite izborniku "Prilagodi i kontroliraj" i kliknete "Postavke", "Prikaži napredne postavke" i "Izbriši podatke o pregledavanju", a zatim odaberete "Izbriši kolačiće i druge stranice i podaci o dodacima" prije nego što kliknete "Izbriši podatke o pregledavanju".
4. Brisanje kolačića negativno će utjecati na upotrebljivost mnogih web stranica.

 

Copyright © 2023 by RoToTiM d.o.o.

 

 

 

Image
RoToTiM d.o.o.
Cjelokupno rješenje strojne obrade metala
 
Adresa: Ul. Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac
OIB: 14014113653
 
Telefon: +385 47 640 035 
Mob: +385 91 946 1985 /  +385 91 933 2351
E-mail: info@rototim.hr
 
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 16:00 sati

Proizvodi

RoToTiM

Image
RoToTiM d.o.o.
Cjelokupno rješenje strojne obrade metala
 
Adresa: Ul. Bogoslava Šuleka 29, 47000 Karlovac
OIB: 14014113653
 
Telefon: +385 47 640 035 
Mob: +385 91 946 1985 /  +385 91 933 2351
E-mail: info@rototim.hr
 
Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 16:00 sati

Proizvodi

RoToTiM